Treasure hunt Seč EN

Treasure hunt Seč EN

Tajemství zatopeného města – Lov pokladů na Seči.

Na březích přehrady Seč, kde se minulost a přítomnost prolínají, se rozvíjí příběh plný dobrodružství a tajemství. Tato Treasure hunt vás zavede do srdce neobyčejného lovu pokladů, kde na vás čeká 44 úkolů, které vás provedou hlubinami historie i přehrady.

Před mnoha lety bylo pod hladinou přehrady Seč zatopeno celé město. Vaším úkolem je najít toto ztracené město a jeho poklad. Ale pozor, cesta k městu je plná překážek a nebezpečí. Aby toho nebylo málo, tak se během hledání pokladu se pravděpodobně v příběhu setkáte i s rytířem, který kdysi vlastnil hrad nad přehradou Seč.

Naše cesta začíná tam, kde sluneční paprsky tančí na hladině a temné hlubiny skrývají tajemství dávno zapomenutého města. Vítr, který se proplétá mezi stromy kolem přehrady, nese šepot starých příběhů, a vy, jako hledači pokladů, jste vyzváni, abyste odhalili ztracené město a jeho poklady.

S každým vaším krokem a splněným úkolem se historie probouzí k životu. Pod hladinou přehrady se skrývají stíny minulosti: zatopené domy, mlýny a pily, které nyní obývají ryby a tajemná stvoření. Příběh o rytíři, jehož duch stále bdí nad pokladem, dodává lovu na dramatičnosti.

S naší mapou a odhodláním v srdci budete sledovat stopy, které vás zavedou k tajemnému ostrovu, skrytému uprostřed přehrady. Co skrývá tento tajemný ostrov?

Každý úkol je zkouškou odvahy a důvtipu. Je třeba rozluštit záhady, které chrání poklad, a překonat nástrahy, které brání cestě k němu. Jednotlivé týmy musí využít své znalosti a dovednosti, aby odhalily tajemství, která se skrývají v hlubinách přehrady.

Tento lov pokladů je pozvánkou k objevování, k prožití dobrodružství, které překračuje hranice času a prostoru. 

Treasure hunt na Seči je jedinečnou příležitostí prozkoumat nejen krásy okolí přehrady, ale také se ponořit do tajemství minulosti. Přijďte a zažijte dobrodružství, které vám umožní stát se součástí legendy a odhalit poklady, které byly po staletí skryty pod hladinou.

Přidejte se k nám na cestě za poklady zatopeného města Seč! Jste připraveni?