Jak funguje Treasure hunt? EN

Jak funguje Treasure hunt? EN

Vyberete si naši předem připravenou hru či poptáte hru na míru dle vašich požadavků a specifikací. Dle počtu účastníků a časové náročnosti se navrhne cenová nabídka a po jejím odsouhlasení se již zvolí termín, který vám bude nejvíce vyhovovat.

Náš průvodce dorazí s předstihem na domluvené místo, kde vás uvede do děje vámi zvolené teambuildingové hry, podrobně vám vysvětlí pravidla, fungování naší aplikace i samotné ovládání tabletu. Nemusíte se ničeho obávat, ovládání aplikace je velice intuitivní a jednoduché, takže to zvládne určitě každý.

Pokud již nebudete mít žádné dotazy je na čase se rozdělit do týmů. Rozlosujete si barevné kuličky, které vám poté přidělí stejnou barvu tabletu. Každý tým si samozřejmě zvolí svůj název, který v průběhu hry uvidí v naší aplikaci i ostatní hráči včetně aktuální polohy a skóre daného týmu.

Přímo v aplikaci vám běží časomíra, která odpočítává čas do konce a zároveň se vám ukazuje cíl, tedy domluvené místo, na kterém se po skončení hry sejdou všechny týmy, to vám zajišťuje určitou míru flexibility a možnost volby vlastní strategie. Svou strategii, trasu postupu i tempo hry si určí každý tým sám. Budete řešit různorodé úkoly, celkem máme osm druhů úkolů a je jen na vás, zda zvolíte větší počet jednoduchých úkolů, či se rovnou vrhnete na ty nejtěžší.

Po skončení hry dorazí všechny týmy do zvoleného cíle a Treasure hunt si vyhodnotíme. Zvítězí tým, který získá nejvíce bodů.

Na přání může být Treasure hunt vytvořena kdekoliv, dle vašich požadavků, stejně tak, pokud byste měli zájem do hry zařadit i otázky z vašeho pracovního prostředí. V takovém případě nás neváhejte kontaktovat s poptávkou pro vytvoření Treasure hunt na míru.