Co je to Mystery hunt? DE

Co je to Mystery hunt? DE

Mystery hunt je teambuildingová GPS hra, která vás vezme na dobrodružnou cestou, ať už za pokladem, nebo třeba za nalezením vražedné zbraně. Stejně jako je tomu u našich Treasure hunt, budete vybaveni tablety s naší herní aplikací, která vás vtáhne do děje a ukáže vám úkol, který máte splnit.

Trasa Mystery hunt je předem připravená a prochází se postupně jednotlivými body, kde jsou pro vás připraveny jednotlivé úkoly. Úkolem týmu je získat, co největší počet bodů za správně zodpovězené otázky či dobře provedený úkol a zároveň se dostat co nejrychleji do cíle. K jednotlivým bodům se již nelze vracet.

Naše Mystery hunt programy mají propracované příběhy, které díky posloupnosti dokáží každý tým vtáhnout do děje a dopřát mu tak nezapomenutelný zážitek. Mystery hunt je tak trochu tajemná hra, protože se vám ukazuje vždy jen jeden následující úkol, který je třeba splnit.

Mystery hunt je oproti Treasure hunt vhodná pro menší skupiny, jelikož je trasa pro všechny týmy stejná, tak aby nedošlo k jejich shromažďování. Můžete si vybrat z našich předem vytvořených her, či si zvolit vlastní délku trasy dle vašich časových a finančních možností.