Co je to Treasure hunt? DE

Co je to Treasure hunt? DE

Treasure hunt je interaktivní dobrodružství, kde se týmy vydávají na cestu s tablety, které jsou vybaveny naši speciálně navrženou aplikací. Na tabletech se týmům zobrazují lokace pokladů (úkolů), které jsou zde skryty spolu s ikonou, o jaký typ úkolu se jedná (otázka, foto, video, šifra atd.). Každý typ úkolu je jinak bodově ohodnocen, takže zde mají šanci týmy utvořit i svou vlastní strategii k dosažení vítězství. Cílem je získat co nejvíce bodů získaných za správné odpovědi. Pořadí i typ úkolů si tým volí sám, dle mapy, na které vidí všechny body, které jsou pro danou hru k dispozici.

Týmy však musí na místo dorazit fyzicky, což z Treasure hunt činí nejen soutěž a teambuildingovou aktivitu, ale slouží také jako průvodce po atraktivních místech v dané lokalitě.

Treasure hunt kombinuje strategii a znalosti, rozvíjí schopnost rychle se rozhodovat a efektivně řídit svůj čas. Tento program je ideální pro větší skupiny od 10 účastníků, kteří chtějí posílit týmového ducha.

Každý náš tablet je vybaven GPS, připojením k internetu a naší aplikací, takže funguje v online režimu. Na obrazovkách je vidět skóre i poloha týmů, který je v reálném čase a průběžně se aktualizuje také skóre týmů, díky čemuž mohou jednotlivé týmy sledovat, kde se právě nacházejí ostatní a jak si v porovnání s nimi vedou, což hře dodává další motivační rozměr.

Tablety mají samozřejmě veškeré požadavky na plnění úkolů, například fotoaparát a kameru, které jsou nezbytné pro plnění některých typů úkolů.

Většina našich Treasure hunt programů jsou zasazeny do předem dané lokality. Tyto trasy máme osobně ozkoušeny, úkoly mohou být vázány přímo na dané místo, což hře dodává potřebnou autentičnost, stejně tak, jako většina našich programů obsahuje příběh, který vás provází od začátku do konce a vtáhne vás i do světa fantazie, či celé hře dodává ten správný drive.

Na přání může být Treasure hunt vytvořena kdekoliv, dle vašich požadavků, stejně tak, pokud byste měli zájem do hry zařadit i otázky z vašeho pracovního prostředí. V takovém případě nás neváhejte kontaktovat s poptávkou pro vytvoření Treasure hunt na míru.