Treasure hunt Praha DE

Treasure hunt Praha DE

Odhalení záhady oživení Rudolfa II.

V srdci Prahy, na Starém Městě s malým přesahem na druhý břeh Vltavy, se odehrává nevšední dobrodružství. Radek Kanárek, mladý muž s vášní pro historii, se nečekaně stává klíčovou postavou v tajemné události, která oživuje minulost

Příběh začíná během bouřky, která přivádí zpět k životu samotného Rudolfa II., habsburského panovníka, známého svou zálibou v alchymii a umění. Rudolf II. se probouzí v kryptě katedrály sv. Víta, zmatený a plný otázek. Jeho setkání s Radkem odstartuje neuvěřitelnou cestu, na kterou se s našimi hrdiny příběhu vydáte i vy.

Některé úkoly jsou inspirovány historickým příběhem nebo legendou spojenou s Rudolfem II. a jeho dobou. Týmy dobrodruhů budou muset prokázat svůj důvtip, znalost a schopnost týmové spolupráce, aby odhalily tajemství každého úkolu, nasbírali za jejich plnění co nejvíce bodů a posunuly se blíže k cíli.

Tato hra plná záhad a historických odkazů nabízí jedinečnou příležitost prozkoumat Prahu očima Rudolfa II. a zároveň si užít vzrušení z hledání pokladů. Připojte se k Radkovi a Rudolfovi v této nezapomenutelné hře, která vás zavede do koutů Starého Města, o kterých jste možná ani nevěděli, že existují. Objevte skryté příběhy Prahy a nechte se unést dobrodružstvím, které překonává hranice času.

Tento Treasure hunt je vhodný jak pro kavárenské povaleče, požitkáře, tak i pro náročné soutěživce. Čeká na vás 60 úkolů, které jsou v jedné z našich osmi typů úkolů. Nudit se rozhodně nebudete.

Přijďte a staňte se součástí legendy. Vaše cesta za poklady Starého Města může začít!