Deset nových pokladů: Jak jsme natáčeli v roce 2024

Deset nových pokladů: Jak jsme natáčeli v roce 2024

Rok 2024 pro nás znamenal významný krok vpřed, a to nejen díky naší práci, ale také díky podpoře z evropských fondů. Díky financování z programu Výzva 0461 – 2024 Kreativní vouchery II, který poskytlo Ministerstvo kultury, jsme natočili deset nových produktových videí, která zachycují naše Treasure Hunt programy během teambuildingových akcí. Celý projekt se uskutečnil za finanční podpory Evropské unie.

Loga dotace

Prvním videem, které jsme natočili, bylo Treasure Hunt u Máchova jezera pro společnost T-Mobile Czech Republic a.s. Krásné prostředí a soutěživost vytvořily úžasnou atmosféru, kterou jsme zachytili na kameru. Toto video dokonale ukazuje, jak Treasure Hunt podporuje týmového ducha a strategické myšlení.

Dalším natáčením byla akce Treasure Hunt Praha pro firmu Zentiva Group, a.s.. Historické kulisy hlavního města dodaly hře specifický šmrnc a hráči měli možnost poznávat krásy Prahy z nové perspektivy.

Třetí video jsme pořídili za krásného letního dne při Treasure Huntu ve skalním městě Tisá pro společnost Decathlon. Přírodní prostředí tohoto místa podtrhlo týmovou spolupráci a zapojení hráčů do dobrodružství, které je nezapomenutelné.

Čtvrté video vzniklo při natáčení s profesionálním sportovním týmem DHK Baník Most, s.r.o., kde jsme sledovali jejich energii a bojovného ducha v Karlových Varech. Tento projekt byl výjimečný, protože spojoval sport a zábavu do jednoho.

Pátý projekt bylo natáčení Teambuildingu v Ústí nad Labem, kde se hry zúčastnila parta přátel. Účastníci měli možnost prozkoumat město hned ve dvou časových rovinách (historické i současné) a plnit různé výzvy, což jsme zachytili na kameru s důrazem na přátelskou atmosféru a spolupráci.

Akce zaměřená na děti a kariérní poradenství

Zajímavým projektem bylo natáčení pro základní školu v Bílině, kde jsme připravili Treasure Hunt zaměřený na kariérní poradenství. Tato akce byla určena pro žáky základní školy, aby je inspirovala a zábavnou formou vedla k přemýšlení o jejich budoucí kariéře.

Následovaly tři videa zaměřená na firemní akce u českých přehrad. Dvě z nich proběhla na Vranově, kde účastníci stavěli komplexní struktury a zlepšovali své dovednosti týmové práce. Další akce se odehrála na Sečské přehradě, kde jsme opět zaznamenali radost a nadšení z Treasure Huntu.

Závěrečné natáčení v Prachovských skalách

Poslední, ale neméně důležité, bylo natáčení se skvělým týmem z Československé obchodní banky, a.s. v Prachovských skalách v rámci akce Treasure Hunt Český ráj. Krásné přírodní scenérie a týmová práce opět přinesly skvělý materiál, který jsme mohli přetavit do poutavého videa.

Stálo to za to!

Natáčení těchto deseti videí bylo nejen velkým dobrodružstvím, ale také vyžadovalo hodně příprav a plánování. Výsledek však stojí za to. Věříme, že tato videa pomohou lépe prezentovat, co Treasure Hunt a naše teambuildingové aktivity obnáší – nejen jako hry, ale jako příležitosti pro zlepšení týmové spolupráce, strategického myšlení a posilování vztahů.

Děkujeme evropským fondům a Ministerstvu kultury za podporu, bez které by tento projekt nemohl vzniknout. Těšíme se na to, jak naše nová videa zaujmou jak naše stávající, tak nové zákazníky.

Pokud jste ještě neměli šanci naše videa vidět, podívejte se na ně na našem YouTube kanále.

Nečekejte na svůj první Treasure Hunt a napište nám: